Покажете продуктите си ... навсякъде
Интересувате ли се да се присъедините към една от най-големите мебелна електронна търговия в България? Научи как.
 
Качество на каталога
Polihome, като се стреми да поддържа качеството на продуктите на сайта, както и поради задължението към клиентите, предлага определени условия за съответните доставчици.
Научете повече
Ежедневно расте
ТРАФИК
Нашата динамика към дигиталните медии и нарастващото търсене на нашите продукти разширяват трафика на нашия уебсайт ежедневно.
Научете повече
Динамичен дисплей включен
РЕКЛАМНИ МРЕЖИ
Придавайки необходимата тежест на начина, по който се рекламират продуктите, въздействието на новите участници е незабавно и в голям мащаб.
Научете повече
Трафик
от януари 2019 г. до днес
Условия за сътрудничество
CSV или XML файл, който по избор се актуализира ежедневно. Това е най-ефективният начин за вмъкване на продукта.
Налични фотографски материали за преглед на продуктите, така че те да са ясно видими за клиента. Във всеки друг случай трябва да разкрием режима на наличност.
Предоставете адекватно описание и информация за продукта. Размерите и строителният материал например са основни единици, които се нуждаят и трябва да бъдат съобщени.
Кодовете, с които ще бъдат фактурирани продуктите, трябва да бъдат ясно дефинирани, разграничени и да се отнасят до всякакви вариации на продукта.
Опаковката трябва да съдържа немодифицирания продукт с различни инструкции за сглобяване. Размерите и броя на опаковките са необходими, за да се знаят предварително.
Незабавна и пълна информация от самия доставчик за всички промени в цените, настъпващи по време на споразумението и изпращане на конкретен файл, в който са изброени въпросните продукти.
Всяка промяна, настъпила по време на споразумението за продукт, който вече е наличен за продажба през сайта (например един и същ код на продукта за промяна на размерите), трябва незабавно да се актуализира.
Ти си готов
Попълнете формата по-долу, за да се свържете
Спомагателен материал
Пример за снимка без фон
Шаблон за фактура
Шаблон за pdf файл за монтаж pdf
The product has been removed from your cart.