Политика за връщане
 
Кликнете тук, за да попълните формуляра за връщане на продукта

Общите условия, описани в тази политика, се отнасят за всички продукти, закупени от онлайн магазина ЕФТ ЕВРОФЪРНИЧЪР ЕООД чрез интернет на (www.polihome.bg)

Политика за връщане на продукти
 
Ако искате да върнете закупени от вас стоки, ще ви трябват разписка, формуляр за поръчка, имейл за потвърждение на поръчката и доказателство за плащане. За да върнете вашите продукти, първо се свържете с нас на телефон 0875 339 050. След издаване на заповед за връщане продуктите трябва да бъдат върнати в склада на логистичната фирма ж.к. Хаджи Димитър, ул. Бесарабия 108 В. За всяка информация, от която се нуждаете, можете да се свържете с нас на телефон 0875 339 050 от стационарен или мобилен телефон с такса от един импулс. Връщането на продукта влиза в сила от датата, в която заявите връщането му.
 
Продуктите, които искате да върнете, трябва да бъдат в отлично състояние (продуктът не трябва да бъде сглобяван, опаковката им не трябва да е нарушена или повредена). Вие поемате отговорност за разходите за връщане на продукта, освен ако дефектът е от производителя. В случай, че отворите опаковката на продукта, трябва да се погрижите да се опакова добре така както е доставена и да стигне до склада на логистичната фирма в същият вид, (адрес на склада по-горе). Връщанията се приемат понеделник - петък 9:30-14:00
 
Можете да върнете закупените продукти в рамките на 14 календарни дни от получаването.Срокът за връщане започва да важи от деня който сте ни уведомили за решението си да анулирате поръчката. Продуктите трябва да бъдат върнати преди изтичането на четиринадесет (14) дневния период. ЕФТ ЕВРОФЪРНИЧЪР ЕООД , може да откаже всяко възстановяване на продукт или замяна, ако срокът не е спазен.
 
С изключение на правата, предоставени от политиката за възстановяване, във всички случаи всички права, приложими за потребителите, се уреждат от съществуващите разпоредби и закони, свързани с договора за продажба, както и от всички права, произтичащи от условията на гаранцията на продукта.
 
Възстановяване на сумата след рекламация
 
Ако отговаряте на условията за възстановяване, ние ще възстановим сумата, съответстваща на стойността на стоките, които връщате, като депозираме парите в банковата сметка, която ще посочите. Данните от вашата карта не се съхраняват по никакъв начин.
Възстановяването на заплатена сума става от 3-5 работни дни, след анулиране на поръчката.
 
Връщане на дефектен продукт
 
При получаване на поръчката клиентът е длъжен да провери опаковката на всеки един продукт за естетични или външни дефекти.Ако има такъв проблем трябва задължително да бъде отбелязан в документа за получаване на поръчката.
 
В случай на получаване на дефектен продукт:
Преди да започнете да сглобявате продукта уверете се че няма провреда или дефект.Ако има какъвто и да е проблем не сглобявайте , не изхвърляйте и не късайте опаковките с етикетите от производителя. Ако има такъв проблем, уведомете ни от 2-3 работни дни, за да услужим с резервна част или каквото е нужно.
 
В случай, че искате да върнете продукта трябва да бъде направено в рамките на 14 календарни дни.
Πродуктът не трябва да бъде сглобяван , и трябва да бъде с първоначалната си опаковка, също така клиентът поема разноските за връщане на продукта в склада на логистичната фирма с адрес кв. Хаджи Димитър, ул. Бесарабия 108 В.
 
В случай на изтичане на срока и не опазване на условията продукта не може да бъде върнат.
 
Изключения от правото на отказ
 
Правото на отказ не се прилага в следните случаи:
1) Доставка на стоки или предоставяне на услуги, чиято стойност зависи от колебанията на паричния пазар, които не могат да бъдат контролирани и които могат да настъпят в рамките на момента на оттегляне.
2) Доставката на стоки, произведени по вашите размери, цвят или които не са налични на склад и изискват специална поръчка от (доставчик / производител).
3) Доставка на стоки, които по своята същност по своя характер са неразривно преплетени с други елементи.

За съжаление не приемаме връщане на специални поръчки (напр. мебели със специални размери, шкафчета в специални цветове и т.н.), спално бельо в отворени опаковки (например чаршафи, завивки, възглавници, калъфки за възглавници и матраци и т.н.) , продукти, поръчани изключително и само за вас, от местни или чуждестранни доставчици / производители.

The product has been removed from your cart.